B.M.S materieelservice     
 

Reparatie service

Gereedschap stuk? Geen probleem dankzij onze reparatieservice.                                                                                        

Uw defecte gereedschap  wordt door ons vakkundig gerepareerd. Of het nu gaat om gereedschap van de hobby matig klusser of de professionele klusser. het werk gaat stukken makkelijker met goed werkend gereedschap! Is jouw elektrische boormachine of decoupeerzaag kapot? Koop niet meteen een nieuwe, maar bespaar geld Vraag B.M.S om advies. Wel zo duurzaam en goed voor je portemonnee!


Waarom materieel of gereedschap laten repareren?
Zijn de defecte gereedschappen die u op de plank In het Magazijn, in de garage, of achter in de Bus hebt liggen van hoogwaardige kwaliteit? Merken zoals Festool, Bosch of Makita zijn vaak het repareren waard. Deze merken kunnen na een reparatie vaak nog jarenlang mee. Ook is het werken met Uw eigen vertrouwde machine's vaak het prettigst. Dan is het jammer om veel geld uit te geven aan een nieuwe machine die dan toch net weer anders is. Laat ze dus repareren!

Hoe werkt de reparatieservice?
Mail, Bel of vul het contactformulier in op deze pagina. Wij kijken dan wat wij  mogelijk voor u kunnen beteken.  Indien wij het betreffende apparaat/machine kunnen repareren, Ontvangt u van te voren altijd een offerte voor dat er overgegaan wordt op Reparatie. Let op: indien er een definitieve offerte gemaakt is en u er voor kiest de machine niet te laten repareren zal het standaard (onderzoekskosten tarief van €15,00 incl. in rekening gebracht worden

Welke gereedschappen/machines repareert B.M.S.?                           

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van bijvoorbeeld:

  • Gemotoriseerd gereedschap (met uitzondering van zitmaaiers)
  • Elektrische gereedschappen van bijvoorbeeld:                                         
  •  Festool, Metabo, Bosch, Hikoki, Makita, Fein, Milwaukee, De walt
  • stationaire opstellingen (denk hierbij aan lichtmasten en  fabricage werkbanken)

Wat u ook wil laten repareren, wij adviseren u graag en denken met u mee ! Staat uw merk, apparaat of machine er niet bij?  Geen probleem, vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Bekend met onze Service?

download het Reperatie formulier rechts onder op deze pagina vul het in en verpak het samen met de defecte machine. zodra de machine bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons zo snel mogelijk een ontvangst bevestiging!


 
Bellen
Info